Sponsors onderzoek

Onze zorg, onderzoek en masterclasses zijn er op gericht om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een mooi en gezond gebit. Dat is immers essentieel voor het kauwen van voedsel, bij het praten en het uiterlijk, kortom het welzijn van mensen. Summit is maatschappelijk betrokken en sponsort daarom een aantal organisaties. Omgekeerd wordt Summit Dentistry gesponsord in materialen voor onderzoek door verschillende organisaties. Het onderzoek wat wij doen is onafhankelijk en de resultaten of publicaties zijn niet beinvloedbaar. Daarom worden uitsluitend materialen en geen financiële vergoedingen door fabrikanten ter beschikkingen gesteld aan ons onderzoek.  

logo 3m

3M ESPE creërt hoogwaardige en geavanceerde producten door jarenlange ervaring in de tandheelkunde en orthodontie en een wetenschappelijke aanpak op het gebied van productontwikkeling. Meer informatie lees je op de website

Logo Kdental

Aquacare – Kdental maakt gebruik van baanbrekende technologie om comfortabele, snelle reinigingsprocedures te garanderen. Een fijne flow vloeistof wordt gecombineerd gebruikt met een kleine hoeveelheid poeder gericht op de te behandelen tanden.

logo dentsply

Dentsply levert innovatieve tandheelkundige oplossingen om de mondgezondheid wereldwijd te verbeteren. Als leider in de tandheelkundige industrie ziet Dentsply het als haar  verantwoordelijkheid om zinvolle innovatie te leveren. 

logo ivoclar

Ivoclar Vivadent is één van ‘s werelds toonaangevende en meest innovatieve dentale bedrijven en biedt een uitgebreid assortiment producten en systemen voor tandartsen en tandtechnici.

logo kerr

Kerr bedient de uitgebreide behoeften van de gehele tandheelkundige zorggemeenschap om de mondgezondheid te verbeteren. Door samenwerking met degenen die Kerr dienen geloven zij: samen zijn we meer.

logo-GC

GC Dental organiseert  cursussen voor mondzorg professionals, in het Nederlands, Frans of in het Engels in Leuven. Ook  verzorgt CG praktijktrainingen op locatie. 

logo-komet-dental

Komet Dental is een Duits bedrijf dat roterende instrumenten maakt voor tandartsen tot tandtechnische laboratoria. Het Komet-assortiment is bijna volledig steriel. Komet staat voor kwaliteit en innovatie. 

logo-kuraray

Kuraray Noritake Dental streeft naar een brede synergie op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van tandheelkundige producten. Op die manier versterkt de onderneming haar aanwezigheid op de Japanse en mondiale markten.

logo-loser-en-co

Loser & Co GmbH is een  belangrijke verkoopmaatschappij voor hoogwaardige tandheelkundige producten in Duitsland.

logo-mega-gen

MegaGen is distributeur van producten voor de tandheelkundige implantologie, restauratieve tandheelkunde en bot- en weefselregeneratie. 

logo-micerium

De Micerium Group is altijd geïnteresseerd geweest in medisch en wetenschappelijk bewijs, door samenwerking met universiteiten en ziekenhuizen, om haar producten te ondersteunen en patiënten en artsen te beschermen.

logo-orangeservice-dental

OrangeService Dental is een  allround tandheelkundige groothandel. Zij focussen op kwaliteit, innovatie en service. 

logo-shofu

Shofu Dental levert tandartsen en tandtechnici niet alleen innovatieve premium kwaliteit producten, maar ook op maat gemaakte oplossingen. 

logo-zeiss

ZEISS is een internationaal toonaangevende technologieonderneming die actief is op het gebied van optica en opto-elektronica.

Schuiven naar boven