MVO en sponsoring

Summit Dentistry zorgt voor duurzaamheid, toegankelijkheid en onderscheid in service en kwaliteit. Ook hecht Summit waarde aan de maatschappij om haar heen. Maatschappelijke betrokkenheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vinden wij daarom vanzelfsprekend. Onze zorg, onderzoek en masterclasses zijn er op gericht om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een mooi en gezond gebit. Dat is immers essentieel voor het kauwen van voedsel, bij het praten en het uiterlijk, kortom het welzijn van mensen. In het kader van MVO sponsort Summit Watoto, IJm, A sisters hope en het Apex woman project.

De missie van A Sister’s Hope is om alle mogelijke manieren te vinden om belangrijke fondsen te werven voor onderzoek naar borstkanker. Als onderdeel daarvan creëren en produceren zij evenementen die geld en bewustzijn genereren. Oude kronen van goud die wij verwijderen gaan naar dit goede doel.  Meer informatie via deze link

Het Apex Woman Project is de missie van Marie-Pier Desharnais om actief deel te nemen aan de empowerment-beweging van vrouwen door de vrouwelijke voetafdruk te verhogen tot 5 van de hoogste of meest uitdagende pieken ter wereld. In maart 2020, net voor de pandemie, heeft ze de 1e piek (hoogste vulkaan ter wereld: Ojos del Salado) beklommen en in 2021 de Mount Everest. Wil je de avonturen van Marie-Pier volgen neem dan een kijkje op haar website.

IJm is een wereldwijde organisatie die samenwerkt met lokale rechtssystemen om een einde te maken aan geweld tegen mensen die in onderdrukking leven. Het model is: slachtoffers redden en herstellen, breng criminelen voor de rechter en versterk justitiële systemen. Meer weten? Dit is de link naar de website van IJm.

Watoto betekent “kinderen” in het Swahili. De vereniging Watoto Kinderen in Nood eV werd opgericht in december 2000 in Hannover. Sindsdien ondersteunt de vereniging politiek en religieus onafhankelijke kinderhulpprojecten die zich richten op het onderwijs aan arme kinderen. Meer onderwijs geeft meer toekomstperspectief. De ondersteunde projecten moeten in ieder geval duurzaam zijn. Meer informatie lees je op de Watoto website.

Schuiven naar boven