Porseleinen Facings

Heb je scheve tanden, verkleurde tanden of een afgebroken stukje? Facings bieden de oplossing. Een facing is een dun laagje porseleinen dat over de tand heen wordt geplaatst. Met een of meerdere facings kunnen we verkleurde tanden wit maken en scheve tanden recht laten lijken. Ook kunnen we hiermee spleetjes opvullen en afgebroken stukjes repareren. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van facings en helpen je om jouw gebit mooier te maken. 

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van facings en helpen je om jouw gebit mooier te maken. Ons streven is altijd om minimaal- of non-invasief te werken. Dat betekent dat wij proberen om zo min mogelijk van je eigen tanden af te slijpen. We werken samen met de beste tandtechniekers die de allerbeste kwaliteit materialen gebruiken waardoor je een topkwaliteit facings krijgt waar je jarenlang plezier van hebt. Het uiteindelijke resultaat heeft bovendien een natuurlijke uitstraling en voelt heel natuurlijk. 

Voor de behandeling
Na de behandeling met facings

Behandelingen

Je krijgt eerst een consult afspraak. Tijdens deze afspraak bespreek je jouw wensen, zoals bijvoorbeeld de kleur en de vorm van de facings. Ook vindt er een mondonderzoek plaats, waarbij de status van je gebit bekeken wordt. Dan ontvang je  een persoonlijk behandelplan. 

Vervolgens maken we een afdruk van je gebit. Ook maken we profielfoto’s en detailfoto’s. Daarna kan de tandtechnicus aan de hand van de gebitsafdruk facings op maat maken. 

Bij de volgende afspraak plaatsen we een hechtlaag en op deze laag de facings. We maken opnieuw  detailfoto’s en profielfoto’s met een stralend gebit.

 

Voordelen

  • Verkleurde, afgesleten, gebroken of scheve tanden behoren tot de verleden tijd
  • Niet langer onzeker over je lach
  • Eenvoudige behandeling
  • Porseleinen facings zijn duurzaamheid en kleurvast

Bekijk onze resultaten

Wil jij ook een mooie en duurzame verfraaiing? Bespreek je wensen

Schuiven naar boven