Algemene voorwaarden

De Masterclasses van Summit Dentistry zijn geschikt voor tandartsen en hebben een laagdrempelige leeromgeving.

Inschrijven

Na ontvangst van je inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging. Ook ontvang je digitaal een factuur.

Prijs

De masterclass is inclusief koffie, thee en lunch en vrijgesteld van BTW.

Certificaat

Na afloop van de masterclass ontvang je een certificaat ter bewijs van deelname.

Annulering

Annulering door een deelnemer:

  • Na een inschrijving geldt een bedenktijd (wettelijk geregeld) van 14 dagen. Je kunt zonder kosten en opgaaf van redenen je inschrijving annuleren binnen deze bedenktijd door een e-mail te sturen naar marco@summitdentistry.nl
  • Het bedrag dat je betaald hebt wordt binnen 14 dagen terugbetaald.
  • Het annuleren tot 1 maand voor aanvang van de masterclass is kosteloos. Daarna brengen wij annuleringskosten in rekening:
    1) 30 dagen tot 15 dagen voor datum van de masterclass: 50% van de prijs van de masterclass
    2) 14 dagen tot de datum van de masterclass: 75% van de prijs van de masterclass
  • Uiteraard maken wij een uitzondering voor urgente verhinderingen.

Annulering door Summit Dentistry:

  • Als er te weinig aanmeldingen zijn voor een masterclass dan behoudt Summit Dentistry zich het recht voor de masterclass, zonder verdere verplichtingen, tot uiterlijk 30 dagen voor de datum van de masterclass te annuleren.
  • Mocht Summit Dentistry genoodzaakt zijn om een masterclass te annuleren, bijvoorbeeld wegens ziekte van de docent, dan biedt Summit Dentistry de deelnemers de gelegenheid om zonder additionele verplichtingen de masterclass op een later tijdstip in te halen.

Klachten

De kwaliteit van een masterclass en daarmee de tevredenheid van de deelnemer is voor Summit Dentistry belangrijk. Heb je een klacht? Ga dan rechtstreeks met ons in gesprek. Vanzelfsprekend wordt je klacht vertrouwelijk behandeld.

Copyright

Alle rechten van intellectuele eigendom liggen bij Summit Dentistry. Het auteursrecht berust op alle afbeeldingen van Summit Dentistry. Alle op de website gepresenteerde zaken zijn behandeld door Marco Gresnigt. Alle patiënten hebben schriftelijke toestemming gegeven voor het plaatsen van gezichtsfoto’s. Het kopiëren van afbeeldingen zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Summit Dentistry is niet toegestaan.

Schuiven naar boven